Búcsúzz el a papíralapú jövedelem-igazolásoktól

A Verify egy egyszerűen kezelhető platform, amin keresztül a dolgozók pár kattintással megoszthatják munkáltatói jövedelemigazolásukat az általuk választott bankkal - másodpercek alatt.

Business people together
Miért a Verify?
balance icon
100%-ig papírmentes és digitális munkáltatói jövedelemigazolások
A Verify-on keresztül másodperceken belül, digitálisan osztható meg munkáltatói jövedelemigazolás. Ez mit jelent? Nem érkezik több kolléga sokoldalas sablonokat lobogtatva, amiket "tegnapra" kéne kitölteni.
hands icon
Stresszmentes megoldás a munkavállaló számára
Egy pénzügyi döntés önmagában is stresszes tud lenni. Külön nyomást jelenthet, ha a dolgozónak ebbe a folyamatba a munkáltatóját is bele kell vonnia. A Verify digitális jövedelemigazolási megoldása leveszi ezt a feszültséget a munkavállalók válláról.
group icon
Az európai szabályozó hatóságok támogatásával
Szoros partneri kapcsolatban dolgozunk a Magyar Nemzeti Bank kötelékébe tartozó BISZ Zrt.-vel, annak érdekében, hogy minden pénzügyi intézmény számára biztonságosan elérhetővé tehessük a jövedelemigazolásokat.
balance icon
Teljesen ingyenesen, a munkáltatók és a munkavállalók számára is
A Verify-t a munkáltatóknak, és a munkavállalóiknak is ingyenesen kínáljuk. Rejtett költségek nélkül.

Verify: A leggyorsabb digitális jövedelemigazolási megoldás

stressed man

HR-szakemberként vagy bérszámfejtőként valószínűleg eszedbe jutnak a munkavállalóktól érkező "sürgős kérések"

sad woman

Eközben az alkalmazottak rendkívüli nyomás alatt állnak, hogy minden szükséges dokumentumot időben összegyűjtsenek a bank számára

Verify: Digitalizálj erőfeszítés nélkül

Ismerd meg, hogyan tudjuk bevezetni a Verify-t vállalatodnál.
Process CTA image

Ők már bíznak bennünk

laptop with data
Elkötelezettek vagyunk a magyar pénzügyi piac digitális fejlődése mellett. Fontos, hogy a prudens finanszírozás alapjaihoz olyan információt és szolgáltatásokat adjunk, amelyek felhasználása valóban képes arra, hogy a finanszírozásban felmerülő kockázatok csökkenthetők legyenek.
Nagy Viktor
vezérigazgató, BISZ Zrt.
Kérdésed van?
Hogyan lehet ingyenes a Verify a munkáltatók és munkavállalók számára egyaránt?
A szolgáltatásért a bankok fizetnek, ezért a Verify minden munkáltató és alkalmazott számára jelenleg és a jövőben is ingyenesen használható.
A Verify üzemeltetése jár-e számunkra bármilyen többletadminisztrációval?
Nem, a bevezetés után a Verify teljesen automatikusan működik. Így a működtetése nem igényel semmilyen adminisztratív munkát a HR vagy a bérszámfejtési osztály részéről. Egyedül abban az esetben van szükség gyors és egyszerű frissítésre, ha újabb adatmezőt hoztok létre, mely érinti a munkáltatói igazolások adattartalmát.
A bankok különböző sablonú jövedelemigazolást kérnek, hogyan tud a Verify mindegyiknek megfelelni?
A Verify egy szabványos jövedelemigazolási formátumot használ, mely az MNB leányvállalatával, a BISZ Zrt-vel közösen került kialakításra, a banki igények figyelembevételével. Miután megtörtént a paraméterezés a bérszámfejtési osztállyal, a Verify képes kezelni az intézmények által igényelt egyéni sablonokat is.
Hogyan tudom munkavállalóként használni a Verify-t?
Nagyon egyszerűen! Munkavállalóként a regisztrációt követően csak jelentkezz be a Verify mobil app-ban vagy a webes felületen, válaszd ki, hogy mely pénzügyi intézménnyel szeretnéd megosztani a jövedelemigazolást, és kattints a Küldés gombra. Kész is vagy, a pénzügyi intézmény már hozzá is fér dokumentumokhoz.

Felkeltettük érdeklődésed?

Add meg adataidat, hogy kollégánk felvehesse veled a kapcsolatot!