Salarify Pay: a bérkifizetés jövője megérkezett

Adj szabadságot munkavállalóidnak a pénzügyeikben: kínálj nekik rugalmas bérhozzáférést

Miért a Salarify Pay?

26%
Akár 26%-kal csökken a munkahelyi hiányzások száma
35%
Fluktuáció csökkenés az aktív felhasználók körében
45%
Pénzügyi stresszhelyzetben lévő munkavállalók közel fele áttérne a rugalmasabb bérciklusra
95%
A Salarify felhasználók 95%-a szeretne olyan munkáltatónál dolgozni, amely rugalmas hozzáférést kínál a már ledolgozott munkabérhez.
Mindenkinek.
Egytől egyig.

Salarify Journey - Út a bevezetéstől a használatig

Hogyan tudjuk bevezetni a Salarify Pay-t válallatodnál? Egy jól bejáratott folyamat a mi oldalunkról, és közel nulla befektetett munkaóra vállalatodnak. Jól hangzik?
Process CTA image

Ők már bíznak bennünk

Egy olyan szektorban dolgozunk, ahol bármi újdonság versenyelőny lehet. Véleményünk szerint egy adminisztrációcsökkentő, innovatív lehetőség ami automatizált, a mai agyonadminisztrált világban nagy segítség.
Bulcsú Baradits
Kölcsönzési üzletágvezető, Man At Work Kft.
A tesztelés után, azonnal országosan élesbe került a Salarify, akkor sem és azóta sem volt probléma. A belső marketing nagy támogatást nyújt, és a külső bérszámfejtő szolgáltatónkkal a technikai beállítás is zökkenőmentesnek bizonyult.
László Cser
HR igazgató, Kühne Nagel Kft.
A mai világban minden cég számára komoly kihívás a munkaerő bevonzása és megtartása. Számunkra elsőrendű fontosságú, hogy továbbra is vonzó munkahely legyünk dolgozóink és potenciális munkatársaink számára. Az alkalmazás segítségével növeljük munkatársaink elégedettségét, csökkentjük a fluktuációt.
Gábor Pallag
Hr Igazgató, B+N Referencia Zrt.
Gyakori kérdések
Mekkora összeghez férhetnek hozzá a munkavállalók?
Munkáltatóként Te ismered a legjobban a kollégáid igényeit, illetve a cég belső szabályzatait, így a Te kezedben a döntés, hogy a munkavállalók mekkora összeghez férjenek hozzá. Ehhez négy alapvető számítási metódust teszünk lehetővé:
- Fix havi összeg: a teljes hónapra egy fix összeget oszthat be a munkavállaló
- Időarányosan növekvő: megadhatjátok a rendszer elérhetőségének kezdetekor, valamint végekor rendelkezésre álló keretet, ami két időpont között pedig időarányosan nő
- Bér időarányos része: a besorolási bérből kalkulált nettó bér (bruttó bér * 0.665) egy meghatározott százalékát is elérhetővé tehetitek időarányosan.
- Ledolgozott alapbér meghatározott része: amennyiben rendelkeztek valós idejű jelenlét-adatokkal, akár a ténylegesen ledolgozott alapbér egy meghatározott százalékát is elérhetővé tehetitek a munkavállalóitoknak.
Miért nem adósítja el a munkavállalókat?
A Salarify-on keresztül nem férhetnek hozzá olyan összeghez, amiért még nem dolgoztak meg, szemben a számukra alternatívaként elérhető pénzügyi termékekkel. Emellett több tanulmány is foglalkozik azzal, hogy milyen gyakoriságú bérkifizetés mellett tudják az emberek beosztani a fizetésüket, és azt találták, hogy minél kevésbé tudatos a munkavállaló a pénzügyeit illetően, annál gyakoribb bérkifizetés mellett tudja hatékonyan felhasználni a pénzét.
Biztonságban vannak a munkavállalók személyes adatai?
Természetesen. A bérszámfejtő szoftverekkel kialakított interfészek fejlesztésekor elsődleges szempont volt az adatbiztonság. A Salarify Microsoft Azure szervereken minden érzékeny személyes adatot titkosítva tárol, melyet kizárólag a rendszerünk képes olvasni.
Ki láthat rá a munkavállalók adataira?
A legtöbb érzékeny adathoz a Salarify kizárólag programatikus hozzáféréssel bír - tehát egyik kollégánk sem látja, csak a rendszerek közötti kommunikáció során kerül felhasználásra elérhető egyenleg és jogosultság meghatározásához. A legjobb felhasználói élmény érdekében az azonosításhoz szükséges adatokhoz az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégáink is rálátással bírnak.
Csak hó végén kapjuk meg a jelenléti adatokat. Így is bevezethető a Salarify?
Semmi akadálya! Bár a ténylegesen ledolgozott bért kizárólag valós idejű jelenléti adatok alapján tudjuk számítani, azonban ez sok munkáltatónál nem áll rendelkezésre hónap közben. Ezért hoztunk létre 3 további egyenlegszámítási módot, amivel jelenléti adatok nélkül is hozzáférést biztosíthattok a kollégáitoknak a már ledolgozott bérük egy részéhez. Mik ezek a módok? A GYIK 1. Kérdése választ ad rá! :)

Felkeltettük érdeklődésed?

Add meg adataidat, hogy kollégánk felvehesse veled a kapcsolatot!