Fizetésnap, amikor Te szeretnéd

Ne várj hetekig a következő fizetésnapodra. Férj hozzá már ledolgozott, de még ki nem fizetett béredhez, amikor csak szeretnéd. Pénzügyi szabadság és rugalmasság egy gombnyomással.

Salarify Pay: Access is Power

Money icon

Váratlan kiadások? A Salarify Pay mindig ott van melletted!

Váratlanul fogorvoshoz kell menned? Ki kell cserélned a régi, elromlott telefonod? Gondolj úgy a Salarify Pay-re, mint egy biztonsági hálóra: hirtelen jelentkező kiadásokat fedezd saját fizetéséből, akár a hónap végén is. A Salarify Pay mindig veled van a zsebedben, ha az élet közbeszól.

Connect icon

Szeretnéd okosabban tervezni pénzügyeid? A Salarify Pay a digitális pénztárcád!

Javítanál a bevételeid és kiadásaid arányán? Szeretnéd megváltoztatni a fizetéseid gyakoriságát, hogy növeld a megtakarításaid? A Salarify Pay a személyes digitális pénztárcád, amit egy okos eszközként használhatsz pénzügyeid jobb kezeléséhez és a pénzügyi szabadság eléréséhez.

headset icon

Szeretnéd mindig kézben tartani pénzügyeidet? A Salarify Pay az intelligens asszisztensed!

Szeretnél még több rálátást kapni a pénzügyeidre? A Salarify Pay hozzáférést biztosít az elemzésekhez, az információkhoz és a további eszközökhöz, amelyek segítségével bármikor ellenőrizheted pénzügyeid, ráadásul tisztábban láthatod a jövedelmed is. Bármikor.

Hogyan működik?

Salarify icon

Salarify Pay letöltése

Android-os telefon esetén a Google Play-t, Apple készülék esetén az App Store-t használd.

Envelope icon

Regisztrálj néhány adattal

Add meg adószámod, email címed és válaszd ki munkáltatód. Végül állíts be egy jelszót fiókodhoz.

Like icon

Jelentkezz be és hitelesítsd telefonszámod

Ha megerősítetted az email címedet, már be is tudsz jelentkezni a fiókodba.

Wallet icon

Válaszd ki a neked megfelelő összeget

Válaszd ki a szükséges összeget, és erősítsd meg számlaszámod. Ezzel kész is vagy! :)

Rólunk mondták
Volt, hogy hónap végén kellett még pont 20 000 Ft, mert a gyerek beteg lett és emiatt az albérletre kevesebb maradt. Ilyenkor én ezeket előlegkéréssel szoktam megoldani, ezek általában kisebb költségek.
Woman avatar
Melinda
Az albérlettel kapcsolatos kiadások általában még fizetésnap előtt esedékesek. Ilyenkor hatalmas segítség, hogy a Salarify-on 1 kattintással elérem a szükséges összeget.
Woman Avatar
Andrea
Egy elszakadt gyerekcipő, vagy osztálykirándulás befizetés...ezek szerintem váratlan kiadások. Ilyenkor nagy segítség, hogy azonnal tudok hova nyúlni.
Man Avatar
András
Én hóközben vagy végén szoktam igényelni és ha pénz szűkében vagyok. Akkor ez nagyon jó dolog és nagyon gyorsan rajta van a számlámon!
Man icon
Milán
Én közüzemi számlák fizetésére használom a Salarify-t, ha késve jön a víz számla vagy a Tv számla. Örülök hogy van ilyen lehetőség.
Man icon
Péter
Megnyugtató, hogy van egy biztonsági zseb, ahova mindig lehet nyúlni, és fel tudom használni bármikor, ha váratlan kiadások jönnek.
Man Avatar
Barnabás
Én nagy excel-es vagyok, ha a kiadásaimról van szó. Salarify-on keresztül hetente kérem le a fizetésemet, és kimutathatóan többet tudok félretenni ugyanabból a fizetésből, mióta váltottam.
Woman Avatar
Flóra
Gyakori kérdések
Mi az a Salarify Pay?
A Salarify Pay egy olyan platform, amin keresztül hozzáférhetsz már ledolgozott, de még ki nem fizetett munkabéred egy részéhez, egyetlen kattintással. A Salarify Pay-t minden esetben a munkáltatód tudja bevezetni a dolgozói számára, így ha nem vagy biztos abban, hogy nálatok elérhető szolgáltatásunk, kérdezd meg a HR osztályt.
Mennyibe kerül nekem a Salarify?
Szolgáltatásunkat a munkáltatók nyújtják dolgozóiknak, így a Salarify használatáért a munkáltatók fizetnek nekünk egy előzetesen meghatározott havidíjat. Ennek köszönhetően a munkavállalóknak mi semmilyen díjat nem számítunk fel. (Előfordulhat azonban, hogy a munkáltatók egy kisebb összeget áthárítanak a dolgozókra, ami egy cégen belüli döntés.)
A Salarify egy hitel termék?
Nem, hiszen mi a már megkeresett béredhez adunk hozzáférést.
Mekkora összeghez tudok hozzáférni?
Minden esetben csak már ledolgozott munkabéredhez tudunk hozzáférést biztosítani. A maximum elérhető összeg pedig egy a munkáltatód által meghatározott fix összeg, vagy a fizetésed bizonyos %-a. (A pontos értékről munkáltatódnál tudsz érdeklődni.)
Elérhető a munkáltatómnál a Salarify?
Hogyha nem találod munkáltatód a partnereink között, akkor szolgáltatásunk nálatok egyelőre nem elérhető. Teljes erővel dolgozunk azon, hogy minél több munkavállalóhoz eljuthassunk. Amennyiben szeretnéd, hogy a te munkahelyed a következők között legyen, írj nekünk chaten, és gyorsítsd meg a folyamatot, vagy mesélj rólunk a HR osztálynak.

Kérdés merült fel benned?

Látogass el súgóközpontunkba a válaszokért!

Woman with headset