Sajtóközlemény
August 13, 2022

Hóközi bérkifizetések az SAP és a Salarify együttműködésével

(2022. május 23.) A Salarify mögött álló magyarországi Swipe Technologies Kft. bejelentette együttműködését az SAP Hungary Kft-vel. Ennek révén munkavállalói juttatások digitális adminisztrációját és a jövedelmek rugalmas kifizetését tudja kínálni az SAP a bérszámfejtési rendszereit használó ügyfeleinek Európa-szerte.

Az SAP mindig is élen járt a vállalatok üzleti folyamatainak digitalizálásában, az egyik kulcsfontosságú terület, amelyben a vállalat nagy tapasztalattal rendelkezik, az emberi erőforrás menedzsment, a toborzástól a motiváció mérésén és fenntartásán át egészen a javadalmazásig. Népszerű szoftvercsaládjaival – mint például a SuccessFactors vagy a Qualtrics – az SAP ügyfelei képesek fenntartani a dolgozói elégedettség magas szintjét, versenyképes és költséghatékony kompenzációs politikákat tudnak kialakítani, valamint inspiráló és progresszív vállalati kultúrát teremteni.

Mindazonáltal az SAP mindig is nyitott volt arra, hogy speciális elemeket építsen be HR menedzsment rendszereibe, hogy tovább erősítse a munkáltatói és munkavállalói elégedettséget. Az egyik ilyen speciális kihívás a hagyományos havi fizetési ütemezéstől eltérő, heti vagy akár napi fizetések kezelése. Közismert gyakorlat ez például a vendéglátóiparban, a turizmusban, az építőiparban és sok más olyan ágazatban, ahol a munkaerőt általában projektalapon vagy hagyományosan nagy fluktuáció mellett alkalmazzák. Emellett a tapasztalatok szerint a pénzügyi tartalékkal nem rendelkező, az átlagosnál alacsonyabb megtakarítási lehetőséggel rendelkező munkavállalók is előnyben részesítik ezt az elszámolási formát.

A Salarify által kifejlesztett megoldással a munkáltatók áthidaló pénzügyi megoldást kapnak a hagyományos havi fizetések közötti időszakokra, a kapcsolódó adminisztráció teljeskörű irányításával és a kapcsolódó tranzakciós költségek megfelelő kompenzálásával.

Az SAP és a Salarify együttműködése a két vállalat közös küldetésére összpontosít: a digitalizáció és az innováció fokozására a HR és a bérszámfejtés területén. A partnerség eredményeként az SAP Hungary ügyfelei munkabér-hozzáférést kínálhatnak juttatási rendszereikben, és így megkönnyíthetik az alkalmazottak életét, erősíthetik lojalitásukat. Emellett búcsút mondhatnak a jövedelemigazolással kapcsolatos papíralapú ügyintézésnek.

A Salarify a budapesti székhelyű Swipe Technologies Kft. alkalmazása, mely egy rugalmas bérhozzáférést és digitalizált jövedelemigazolást kínáló alkalmazás. A vállalat az inkluzív és hozzáférhető pénzügyi termékek kifejlesztésére fókuszál, saját bérszámfejtési és banki rendszerintegrációs interfészekkel rendelkezik, így egyszerűsítve az ügyfeleknél az alkalmazottak saját fizetésükhöz való rugalmas hozzáférését. A Salarify a fizetéseket dinamikus egyenlegként képzeli el, amelyet az alkalmazottak napi szinten használhatnak, így innovatív, gyors és teljesen személyre szabható bérfizetési megoldást kínál a munkáltatóknak, hogy cégüket a bérszámfejtés legkorszerűbb világába vezesse.

A Salarify jelenleg a bérhozzáférési (ú.n. Earned Wage Access) megoldások vezető szolgáltatója Magyarországon. 2022-ben a vállalat kiterjeszti földrajzi jelenlétét Európában, tovább fejleszti termékeinek ökoszisztémáját és infrastruktúráját a fogyasztók és vállalati ügyfelek számára. A Salarify fejlesztője, a Swipe Technologies Kft. számára ez a partnerség nagy lehetőség és stratégiai lépés a piacbővítés felé. A szakma egy ilyen jól ismert és megbízható szereplőjével való együttműködés beindíthatja a cég nemzetközi skálázását, elnyerve az első ügyfelek bizalmát egy új piacra lépéskor.

Radák Bence, a Swipe Technologies Kft. vezérigazgatója elmondta: „Örülünk, hogy egy iparági vezetővel dolgozhatunk együtt, aki üdvözli az innovációt. Egyszerűbbé vált számunkra a munkáltatók és munkavállalók segítése, az SAP Hungary támogatásával minden eddiginél több embert tudunk elérni és kiszolgálni.”

Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezetője elmondta: „Az SAP átfogó megoldáscsomaggal rendelkezik a HR menedzsment területén minden feladatra. A múltban és a jövőben is készek voltunk és leszünk az együttműködésre, ha egy professzionális megoldás jelen lesz a szoftverpiacon. Az együttműködés kölcsönösen hasznos a vállalatok számára, hiszen ennek révén a Salarify olyan ügyfélbázishoz juthat hozzá, amelynek felépítése csak hosszú idő alatt valósult volna meg, az SAP Hungary pedig még fejlettebb HR-portfóliót tud nyújtani ügyfeleinek.”

További információ
Dénes Attila / Kommunikációs vezető
SAP Hungary, South-East Europe
attila.denes@sap.com
+36 70 336 8306

Leiker Flóra / Marketing vezető
Swipe Technologies Kft
flora@salarify.me
+36 70 325 5195

Az SAP-ról

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP ügyfelei a teljes globális kereskedelem 87%-át generálják. A gépi tanulás, a dolgok internete (IoT) és a fejlett analitikai technológiák segítségével ügyfeleink vállalkozásai intelligens vállalkozásokká válnak. Egyszerűsítjük a technológiát a vállalatok számára, hogy úgy használhassák szoftvereinket, ahogyan szeretnék – fennakadások nélkül. Végponttól végpontig terjedő alkalmazás- és szolgáltatáscsomagunk világszerte 25 iparágban teszi lehetővé üzleti és állami ügyfeleink számára a nyereséges működést, a folyamatos alkalmazkodást és a változást. Bővebb információért kérjük, látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről

Az SAP Hungary Kft. a hazai üzleti informatikai szektor vezető szereplője, amelynek megoldásai áthatják a magyar gazdaságot. Ügyfelei között megtalálhatóak a pár fős vállalkozástól kezdve a több ezer főt foglalkoztató tőzsdei cégig, ideértve az állami szervezeteket is. A hatékonyabb működést biztosító szoftverek értékesítése, bevezetése mellett, világpiacra is készülő innovatív és komplex termékfejlesztést, és nemzetközi terméktámogatási munkát egyaránt végez az SAP magyar leányvállalata 1997 óta. A jelenleg több mint 1350 főt foglalkoztató vállalat többször nyert munkáltatói, és egyéb díjakat, melyek jól példázzák a munkaerő, a fenntarthatóság, a gazdasági fejlődés iránti elkötelezettségét. Bővebb információk a www.sap.hu oldalon.

A Swipe Technologies Kft-ről

A Swipe Technologies Kft. 2019-ben alakult, az egyik első Earned Wage Access (EWA) szereplőként a régióban. A cég zászlóshajója, a Magyarországon piacvezető Salarify Pay lehetővé teszi, hogy a munkavállalók a szokásos havi fizetés helyett, igényeiknek megfelelően lehívják a már ledolgozott idővel arányos bérüket. Jelenlegi rendszerük mára a magyar dolgozók mintegy 40%-át képes kiszolgálni. Víziójuk a digitális pénzügyi ökoszisztéma korszerűsítése, egyedi, bérszámfejtési adatokon alapuló termékekkel, saját fejlesztésű ERP- és banki integrációs megoldásokkal.

Együtt az okos pénzügyekért!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből praktikus tippjeinkről és időszakos kedvezményekről!